eTwinning Projemiz Kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet Günü Kutlandı.

2004'ten bu yana her Şubat ayında,  Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle Avrupa Güvenli İnternet Merkezlerini içeren Insafe/INHOPE ağı tarafından organize edilen   Güvenli İnternet Günü,  170'den fazla ülkede çevrimiçi güvenlik takviminin önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu sene;  Güvenli İnternet Günü,  9 Şubat 2021 tarihinde kutlanacak ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca destekçisi "Daha İyi Bir İnternet İçin Birlikte" güçlerini birleştirecekler. Bu önemli gün , Sıfır Atık Yüzde Yüz Öğrenme eTwinning projemiz kapsamında güçlü bir işbirliği içerisinde kutlandı.  Proje öğrenci takımları,  Padlet sayfasında ortak bir akrostiş şiir yazdılar. Anketle kıtaları belirlenen şiirimiz, e-güvenlik önlemleri alınarak bir videoda öğrencilerimiz tarafından okundu. Değerli öğretmenlerimiz Muharrem Yüksel 'e ve Cengiz Doğan'a teşekkür ederiz.

Hazırlanan video için tıklayınız.

09.02.2021 142

09-02-2021